Wensen opdrachtgever

  • Nieuw ontwerp met meer ruimte voor beeldmateriaal
  • Een prominentere plek voor de Agenda met optredens
  • Responsive uitgevoerd, dus ook prettig in het gebruik op smartphones
  • Overzetten van alle oude content naar de nieuwe website
  • Aanpassen lay-out nieuwsbrief aan de hand van nieuw websiteontwerp

Lang geleden (2012) maakte ik voor zangeres Mirjam van Dam een platte website (zonder CMS). Updates liet ze daarin altijd door mij doen. Hoewel ze over het ontwerp nog steeds tevreden was moest de website er toch aan geloven omdat deze nog niet responsive was. Op een mobiele telefoon kon je hem niet goed bekijken. Dat is niet alleen onvriendelijk voor de websitebezoekers, Google toonde daardoor de website steeds minder hoog in de zoekresultaten.

Screen Shot 2018 10 26 at 14.45.09De nieuwe homepage van Mirjam van Dam met bovenin vier afbeeldingen met een link naar de vier actuele voorstellingen en direct daaronder de Agenda met alle optredens.

Meer ruimte voor beeldmateriaal

Voor de nieuwe website ontwikkelde ik een nieuw ontwerp. We hebben de website responsive gebouwd in WordPress zodat je hem ook op een smartphone met plezier kunt bekijken. Mirjam's Agenda met haar optredens kreeg een prominente plek op de homepage. Foto's kunnen pagina breed worden getoond.
Hoewel de website is uitgevoerd met een CMS laat Mirjam aanpassingen daarin door mij doen. Ook het versturen van haar nieuwsbrief besteed ze aan mij uit. Daardoor ziet het er altijd goed uit en kan zij haar kostbare tijd aan haar eigen vak besteden.

www.mirjamvandam.nl