Meer klanten bereiken die goed bij je passen

Persoonlijke marketing, een onderwerp waar veel zzp-ers (met een creatief beroep) mee worstelen.  Ze vinden het niet leuk en maken er geen tijd voor. Ik begrijp dat maar het is natuurlijk hartstikke jammer. Want daardoor komen veel te weinig mensen in aanraking met hun mooie werk. Herkenbaar? Met dit gratis online strategie stappenplan leer je hoe je jezelf kunt verkopen zonder dat je het gevoel hebt dat je jezelf aan het verkopen bent. Ik laat zien hoe je leuke nieuwe klanten kunt aantrekken (zonder Google). 

Zo maak je van je website, je nieuwsbrief en social media kanalen een sterk team

gratis online strategie stappenplan

In drie stappen vanuit de kern naar jouw persoonlijke online marketing strategie

Je krijgt oog voor het werken aan je ‘know | like | trust’ factor. Wat is eigenlijk jouw waarde, dat waar (nieuwe) klanten naar op zoek zijn en waarom ze voor jou gaan kiezen? Je ontdekt hoe jouw authentieke verhaal de basis is van je online strategie en hoe je via de beschikbare tools - zoals je website, nieuwsbrief en social media kanalen - meer opdrachten binnenhaalt die echt goed bij jou passen.

Mail me je naam en je ontvangt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt daarna (spaarzaam) berichten van mij die updates en tips bevatten rond de onderwerpen in het stappenplan. Ik gebruik je naam en mailadres nergens anders voor. Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Sylvia Koetsier Typtopcasting:
Zeer nuttig stappenplan omdat het beknopter (en daarom duidelijker) en veelomvattender is dan de google workshops.
Pagina 12 is bijvoorbeeld heel duidelijk en illustratief. Wat ik ook heel goed vind zijn de gekleurde kaders rechts op pagina’s die als teasers fungeren.