Opvallen in de massa

Ervoor zorgen dat een bezoeker met aandacht de teksten op je website leest, dat je boodschap overkomt en dat die boodschap blijft hangen. Hoe doe je dat?

Bijna iedereen kan tegenwoordig een website in elkaar zetten. Maar heeft die site ook kwaliteit? Is het helder wat er te 'halen' valt, past het bij de identiteit van je bedrijf of organisatie? En herkennen bezoekers jouw website als ze terugkomen, of verdwijnt je boodschap in het enorme aanbod? la rotonde du monde ontwerpt websites altijd op maat. We gaan uit van de huisstijl van jouw organisatie, en maken de website herkenbaar voor jouw doelgroep met een prikkelende, unieke twist.

Ook op een klein scherm prettig in gebruik

Wij ontwerpen websites op zo’n manier dat die ook op kleinere beeldschermen zoals tablets en smartphones toegankelijk en goed navigeerbaar zijn. Steeds vaker bezoeken mensen het internet vanaf een mobiel apparaat, en steeds minder vanaf een laptop of desktop – reden te meer om je  website met een responsive design ook voor een klein scherm geschikt te maken.

Soms volstaat een opfrisbeurt

De trends, toepassingen en mogelijkheden op internet veranderen in hoog tempo. Voor je het weet maakt je website een verouderde indruk. Of jouw organisatie verandert en de oude uitstraling past niet meer. Een opfrisbeurt van de website kan in zo'n situatie wonderen doen. Met als voordeel dat de investering meestal veel minder groot is dan helemaal opnieuw beginnen.

websiteontwerp

Opvallen in de massa

Ervoor zorgen dat een bezoeker met aandacht de teksten op je website leest, dat je boodschap overkomt en dat die boodschap blijft hangen. Hoe doe je dat?

interactieontwerp

De bezoeker verleiden

Hoe trek je bezoekers aan en verleid je ze om langer te blijven hangen, verder te klikken en tot actie over te gaan?

beeldstrategie

Pak een pakkend beeld

Een website zonder beeldmateriaal, je moet er met een lampje naar zoeken. Waarom kom je zulke websites bijna niet tegen?

gebruiksvriendelijkheid

Kind kan de was doen

Kunnen bezoekers alles gemakkelijk vinden op jouw website? Wil je eens over de schouder van jouw klanten mee kijken terwijl zij de website bezoeken? Dat kan!

sociale media

In beeld blijven bij je klanten

Sociale media en nieuwsbrieven zijn bij uitstek de kanalen om op een aansprekende manier bij je klanten in beeld te komen en blijven.

advies cms-keuze

Is WordPress de beste keuze voor je website?

WordPress is een content management systeem (cms) waarmee je een website zelf kunt updaten. Het is enorm populair, maar is het ook de beste keuze