Is WordPress de beste keuze voor jouw website?

WordPress is een content management systeem (cms) waarmee je een website zelf kunt updaten. Het is enorm populair, maar is het ook de beste keuze voor jouw website?

Veel webdesignbureaus hebben zich gespecialiseerd in één van de populaire content management systemen. Voor ons zijn juist het doel van de website en de functionaliteit leidend voor de keuze van een cms. Zodra duidelijk is om wat voor een project het gaat adviseren wij het systeem dat het beste bij de website en het budget past. Voor ieder project neemt la rotonde du monde een gespecialiseerde programmeur in de arm. Op deze manier hebben we jarenlange ervaring met websitebouw in Typo3, Joomla!, Wordpress, WebsiteBaker, Magento (voor webwinkels) en Drupal. Met al deze systemen kun je zelf je website updaten.

websiteontwerp

Opvallen in de massa

Ervoor zorgen dat een bezoeker met aandacht de teksten op je website leest, dat je boodschap overkomt en dat die boodschap blijft hangen. Hoe doe je dat?

interactieontwerp

De bezoeker verleiden

Hoe trek je bezoekers aan en verleid je ze om langer te blijven hangen, verder te klikken en tot actie over te gaan?

gebruiksvriendelijkheid test

Kind kan de was doen

Kunnen bezoekers alles gemakkelijk vinden op jouw website? Wil je eens over de schouder van jouw klanten mee kijken terwijl zij de website bezoeken? Dat kan!

zoekmachine-optimalisatie

Ontdek hoe jouw potentiële klanten op zoek zijn naar jou

Verbeter de positie van jouw website in de resultaten van een zoekmachine zonder te betalen voor AdWords of advertenties.

advies cms-keuze

Is WordPress de beste keuze voor jouw website?

WordPress is een content management systeem (cms) waarmee je een website zelf kunt updaten. Het is enorm populair, maar is het ook de beste keu

advies offertetraject

Als je appels met peren moet vergelijken...

Voor je liggen 3 offertes voor het ontwikkelen van een website. Hieruit het beste aanbod kiezen lijkt onbegonnen werk: iedereen zegt de beste oplo