• Een aantrekkelijke en goed doordachte website als kloppend hart van de online strategie
  • Webdesign gemaakt met oog voor gebruikersgemak en met een eigen 'smoel' waarmee je de doelgroep raakt
  • Zo vriendelijk in het gebruik dat mensen zich met plezier aan je verbinden
  • Techniek die het beste past bij wat de website moeten kunnen en aansluit bij de mensen die hem gaan beheren
  • De flexibiliteit van een eenpitter gecombineerd met de kennis en support van een heel team

Ja, ik wil de samenwerking met 'la rotonde du monde' onderzoekenZo'n website wil ik laten maken!

Website laten maken? Dit is onze beproefde aanpak

Ontwikkelen Online strategie

Bij ons begint het maken van een nieuwe website bij het helder krijgen van de beste online strategie voor jouw bedrijf of organisatie. Nadat de online strategie helder is werken we uit wat de strategie betekent voor de nieuwe website (en de andere marketing tools).

Advies beste Tools

Nadat de online strategie helder is vastgelegd adviseren we welke Tools het beste ingezet kunnen worden. Moet je wel een nieuwe website laten maken? Of bereik je beter je doelgroep via social media, nieuwsbrief en/of een app?

Bepalen inhoud

Wij geven support bij het bepalen en ontwikkelen van de beste content voor de website en de gekozen social media kanalen. Wanneer zoekmachine optimalisatie een grote rol speelt binnen de online strategie leren wij de mensen die de content ontwikkelen hoe zij daar rekening mee kunnen houden. Het ontwikkelen van de content kan desgewenst ook geheel aan ons worden uitbesteed al zal dit altijd in nauwe samenwerking gaan met de opdrachtgever.

Ontwikkelen interactieontwerp

Wij ontwikkelen het interactieontwerp voor de website, nadat helder is welke inhoud en functionaliteit daarop een plek moet krijgen. Een goed interactieontwerp zorgt ervoor dat (potentiële) klanten zich aangetrokken voelen tot de website en er gemakkelijk hun weg op kunnen vinden. Het interactieontwerp wordt door ons uitgewerkt in een klikbare schets zodat in een vroeg stadium van het proces, de klantbeleving zichtbaar wordt.

Ontwikkelen websiteontwerp

Nadat het interactieontwerp is afgerond ontwikkelen wij het grafischontwerp voor de website. Het grafisch ontwerp zorgt er voor dat de juiste groep (potentiële) klanten zich aangetrokken voelt tot jouw / jullie organisatie. Daarnaast versterkt het grafisch ontwerp het eerder ontwikkelde interactieontwerp en prettige klantbeleving.

Advies beste techniek/cms

In welke techniek kun je de website het beste laten maken? Wij adviseren m.b.t. het content management systeem (cms) waarin we de website uitvoeren. Welk cms past het beste bij het doel van de website en de organisatie: WordPress, Joomla?, Typo3, Drupal of WebsiteBaker? We kijken daarbij ook naar de wensen m.b.t. het inzetten van social media en het versturen van een nieuwsbrief. We streven naar een gebruiksvriendelijke opzet voor het beheer van alle kanalen. Daardoor kan jullie organisatie de aangereikte tools optimaal benutten binnen de online strategie. 

Bouwen van de website

Eén (of meer) van onze specialisten bouwt de website in het gekozen cms op een testlocatie. Tijdens de bouw komt alle input uit de voorgaande fases samen in een aansprekend geheel. De basis functionaliteit van de website wordt als eerste gerealiseerd. Daarna wordt, waar nodig extra functionaliteit toegevoegd. Is er haast bij het maken van een nieuwe website? Dan kan er ook voor worden gekozen de extra functionaliteit pas toe te voegen ná het live gaan van de website.
Indien gewenst plaatsen wij alle aangeleverde content. Maar het is ook mogelijk om in een vroeg stadium iemand wegwijs te maken in het cms zodat iemand van de organisatie zelf de content kan plaatsen en op die manier meteen vertrouwt raakt met het werken in de website.

Support rond domeinnamen, hosting en e-mail

Wij verzorgen alle nodige handelingen rond de hosting, de domeinnamen en de e-mailaccounts. Wij nemen maatregelen die er toe bijdragen dat de (in het verleden opgebouwde) zoekresultaten niet verloren gaan wanneer er is gekozen voor een nieuwe domeinnaam en oude domeinnamen niet meer gebruikt gaan worden. Onze voorkeur gaat uit naar het werken met de hoster Combell.nl.

Testen en opleveren van de website

Gedurende het bouwen en vullen van de website testen wij deze op de meest gebruikte apparaten en in de meest gebruikte besturingssystemen. We kunnen vóór het live gaan van de website een gebruiksvriendelijkheidtest begeleiden of uitvoeren met mensen uit de doelgroep. Hiermee toets je of de nieuwe website perfect aansluit bij de verwachtingen van de klant. Maar zo'n gebruikers test kan ook drie maanden of een half jaar na het live gaan van de website nog heel nuttig zijn om de laatste puntjes op de i te zetten.

Je leest het, bij het laten maken van een website komt heel wat kijken, als je een kwaliteitswebsite wilt die meer is dan een digitale folder.
Wil je ook de vruchten plukken van een aantrekkelijke en goed doordachte website die zo gebruiksvriendelijk is dat jouw doelgroep er blij van wordt? ja knop
Zet je wensen en ideeën met een paar steekwoorden in mijn contactformulier en ik bel je terug!

Wil je weten wie wij zijn, dat webteam op afroep?

Heb je mijn gratis stappenplan al ontvangen? >>