Je wilt een nieuwe website laten maken

  • Een aantrekkelijke en goed doordachte website als kloppend hart van je online strategie
  • Webdesign gemaakt met oog voor gebruikersgemak en met een eigen 'smoel'
  • Zo vriendelijk in het gebruik dat mensen zaken willen doen met jou
  • Techniek die het beste past bij wat de website moeten kunnen en aansluit bij de mensen die hem gaan beheren
  • De flexibiliteit van een eenpitter gecombineerd met de kennis en support van een heel team

Ja, ik wil de samenwerking met 'la rotonde du monde' onderzoekenOver zo'n website wil ik verder praten!

Onze beproefde aanpak

Ontwikkelen Online strategie

Wij begeleiden het helder krijgen van de beste online strategie voor jouw bedrijf of organisatie en werken uit wat de strategie betekent voor de nieuwe website (en andere marketing tools).

Advies beste Tools

Nadat de online strategie helder is vastgelegd adviseren we welke Tools het beste ingezet kunnen worden. Denk naast een website aan; social media, nieuwsbrief en/of een app.

Support rond bepalen inhoud

Wij geven support bij het bepalen en ontwikkelen van de beste content voor de website en de gekozen social media kanalen. Wanneer zoekmachine optimalisatie een grote rol speelt binnen de online strategie leren wij de mensen die de content ontwikkelen hoe zij daar rekening mee kunnen houden. Het ontwikkelen van de content kan desgewenst ook geheel aan ons worden uitbesteed al zal dit altijd in nauwe samenwerking gaan met de opdrachtgever.

Ontwikkelen interactieontwerp

Wij ontwikkelen het interactieontwerp voor de website, nadat helder is welke inhoud en functionaliteit daarop een plek moet krijgen. Een goed interactieontwerp zorgt ervoor dat (potentiële) klanten zich aangetrokken voelen tot de website en er gemakkelijk hun weg op kunnen vinden. Het interactieontwerp wordt door ons uitgewerkt in een klikbare schets zodat in een vroeg stadium van het proces, de klantbeleving zichtbaar wordt.

Ontwikkelen websiteontwerp

Nadat het interactieontwerp is afgerond ontwikkelen wij het grafischontwerp voor de website. Het grafisch ontwerp zorgt er voor dat de juiste groep (potentiële) klanten zich aangetrokken voelt tot jouw/ jullie organisatie. Daarnaast versterkt het grafisch ontwerp het eerder ontwikkelde interactieontwerp en prettige klantbeleving.

Kiezen beste techniek/cms

Wij adviseren m.b.t. het content management systeem (cms) waarin we de website uitvoeren. Welk cms past het beste bij het doel van de website en de organisatie: WordPress, Joomla?, Typo3, Drupal of WebsiteBaker? We kijken daarbij ook naar de wensen m.b.t. het inzetten van social media en het versturen van een nieuwsbrief. We streven naar een gebruiksvriendelijke opzet voor het beheer van alle kanalen. Daardoor kan jullie organisatie de aangereikte tools optimaal benutten binnen de online strategie. 

Bouwen van de website

Eén (of meer) van onze specialisten bouwt de website in het gekozen cms op een testlocatie. Tijdens de bouw komt alle input uit de voorgaande fases samen in een aansprekend geheel. De basis functionaliteit van de website wordt als eerste gerealiseerd. Daarna wordt, waar nodig extra functionaliteit toegevoegd. Is er haast bij? Dan kan er ook voor worden gekozen de extra functionaliteit pas toe te voegen ná het live gaan van de website.
Indien gewenst plaatsen wij alle aangeleverde content. Maar het is ook mogelijk om in een vroeg stadium iemand wegwijs te maken in het cms zodat iemand van de organisatie zelf de content kan plaatsen en op die manier meteen vertrouwt raakt met het werken in de website.

Support rond domeinnamen, hosting en e-mail

Wij verzorgen alle nodige handelingen rond de hosting, de domeinnamen en de e-mailaccounts. Wij nemen maatregelen die er toe bijdragen dat de (in het verleden opgebouwde) zoekresultaten niet verloren gaan wanneer er is gekozen voor een nieuwe domeinnaam en oude domeinnamen niet meer gebruikt gaan worden. Onze voorkeur gaat uit naar het werken met de hoster Byte.

Testen en opleveren van de website

Gedurende het bouwen en vullen van de website testen wij deze op de meest gebruikte apparaten en in de meest gebruikte besturingssystemen. We kunnen vóór het live gaan van de website een gebruiksvriendelijkheidtest begeleiden of uitvoeren met mensen uit de doelgroep. Hiermee toets je of de nieuwe website perfect aansluit bij de verwachtingen van de klant. Maar zo'n gebruikers test kan ook drie maanden of een half jaar na het live gaan van de website nog heel nuttig zijn om de laatste puntjes op de i te zetten.

Wil je ook de vruchten plukken van een aantrekkelijke en goed doordachte website die zo gebruiksvriendelijk is dat jouw doelgroep er blij van wordt? ja knop
Zet je wensen en ideeën met een paar steekwoorden in mijn contactformulier en ik bel je terug!

Wil je weten wie wij zijn, dat webteam op afroep?

Heb je mijn gratis stappenplan al ontvangen? >>