interactieontwerp

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een effectief interactieontwerp. Zo'n ontwerp is meer dan een heldere navigatiestructuur, het zorgt voor samenhang op de website. Op een slimme manier krijgt de bezoeker dwarsverbanden aangeboden tussen losse onderdelen: doorklikken wordt aantrekkelijk, bezoekers vinden makkelijk hun weg en de website levert meer rendement op.

Aansluiten bij de vraag van de klant

De inhoud van een website moet natuurlijk aansluiten bij wat de mensen uit de doelgroep zoeken. Onze eerste stap is te weten met welke vragen bezoekers de site bezoeken en wat hij of zij er kan 'halen'. Vanuit die vragen presenteren wij de inhoud van de website. Deze pagina bijvoorbeeld: je leest over interactieontwerp, aan de rechterkant vind je relevante artikelen die daarover gaan, plus een link naar enkele voorbeeldprojecten. Al deze inhoud is uiteraard via de menubalk te vinden, maar op deze manier zijn die onderdelen prettiger en vooral makkelijker vindbaar.

Met een interactieontwerp kosten besparen

Wij beginnen met een schets: een heldere navigatiestructuur in combinatie met het interactieontwerp. Zo maken we zichtbaar hoe bezoekers hun vraag beantwoord krijgen en hun doel op de website bereiken. Deze klikbare schets is makkelijk aan te passen na feedback van de doelgroep en is daardoor een efficiënte en kostenbesparende voorbereiding op het ontwerp en de bouw van de website.