Jorge Fatauros, Argentijnse Tangodanser en -docent, wilde graag een nieuwe website met een moderne uitstraling die hij zelf kon updaten. Op het moment dat wij voor hem aan de slag gingen had hij twee verouderde website's in twee talen die niet responsive waren en waarin het doen van een update omslachtig was.

Schets homepage Jorge FataurosOntwerp van de homepage voor Jorge Fatauros met  een alles zeggende foto, linkjes naar de pagina's met informatie over de Tangolessen en de maandelijkse Tangosalon Milonga Dominguera in Den HaagDe pagina met informatie over de lessen die Jorge fatauros geetft in Den Haag en AmsterdamDe pagina met informatie over de lessen die Jorge Fatauros geeft in Den Haag. Links op de pagina de inhoudelijke omschrijving, rechts de praktische informatie overzichtelijk bij elkaar gezet

Geen dubbele content meer, eenvoudig te updaten

Wij inventariseerden alle inhoud van beide websites, deelden die opnieuw in, ontwikkelden een nieuw grafischontwerp en voerden de website responsive uit in het CMS WebsiteBaker. Beide domeinen verwijzen voortaan naar één website in twee talen.  Dat is niet alleen beter omdat Google niet van dubbele content onder verschillende domeinen houdt. Jorge hoeft daardoor voortaan ook maar één keer in te loggen om zijn teksten op de website aan te passen.

Een rijkdom aan foto's

De website bevat naast informatie over de Tangolessen die Jorge in Den Haag en Amsterdam geeft een groot fotoalbum met prachtige foto's uit het kleurrijke leven van Jorge als Tangodancer, performer (bij Toneelgroep Amsterdam), choreograaf (bij Musical Evita), balletfotograaf (bij Het Nationaal Ballet) en balletdanser (bij gezelschappen wereldwijd).

Jorge heeft in de Corona tijd zijn website uit de lucht gehaald dus je kunt er niet meer doorheen klikken....

De pagina met de biografie van JorgeDe pagina met de biografie van Jorge

 De pagina met het fotoalbumDe pagina met het fotoalbum