Alfabeta, de oude websiteAlfabeta, de oude websiteIn 2006 mailde Mieke  - van Alfabeta Tekst & Training - mij:
"Ik mail je, omdat ik denk dat mijn site verbeterd kan worden. Het huidige ontwerp stoelt op mijn briefpapier, maar ik kan me voorstellen dat het ook anders kan.  Wil jij er eens een blik op werpen en je mening geven? Zie je mogelijkheden om het te verbeteren? Zijn er hoge kosten verbonden aan zo'n restyling?"

 

Redesign en zoekmachine-optimalisatie

Alfabeta in 2006Door ons vernieuwd in 2006Toen ik het visitekaartje van Mieke zag viel het me op dat de kleur rood van het drukwerk en van de website helemaal niet met elkaar overeen kwamen. Met een nieuw kleurenpalet zorgden we er voor dat de website een frisse en moderne uitstraling kreeg en beter op haar drukwerk aansloot. Omdat Alfabeta gaat over tekstschrijven kozen we er voor om geen beeldmateriaal in de lay-out te gebruiken.
Deze vernieuwde website is in 2006 uitgevoerd als een platte website die Mieke met enige kennis van HTML zelf kon updaten.

Responsive uitgevoerd in WebsiteBaker

Alfabeta 2014Door ons vernieuwd in 2014Dat Mieke met engelengeduld haar website in HTML wist te updaten dwingt respect af maar de ontwikkelingen schreeuwden om vernieuwing. Niet in de laatste plaats om haar tijd te besparen.
De lay-out is in 2014 responsive gemaakt en haar website is door ons opnieuw gebouwd in het cms WebsiteBaker. Hoewel Mieke zelf eerst dacht aan WordPress heeft ze zich door ons laten overtuigen dat WebsiteBaker een betere keuze voor haar was. Kort na oplevering schreef ze me: "Het werkt heerlijk in het nieuwe systeem. Echt heerlijk. Alsof ik het al jaren gebruik. Dus: hoera en bedankt!"

Testimonials en aanmeldformulieren

Alfabeta gebruikt de Tool Springest voor TestimonialsRechts onder de Tool Springest voor TestimonialsIn deze website hebben wij Springest geïntegreerd, een Tool die Mieke reeds gebruikte voor het verzamelen en tonen van testimonials.
Voor de verschillende trainingen hanteert Mieke afzonderlijke inschrijfformulieren waarin ze de data en cursustitels zelf kan aanpassen.

 

favicon rondwww.alfabeta.nl