Werken aan je website in de praktijk

Je hebt een gebruiksvriendelijk cms, maar in de praktijk valt het werken aan je website je niet mee? Onder begeleiding van een deskundige werk je met meer plezier aan je website, kost het je minder tijd en ziet je website er meteen weer lekker strak en up-to-date uit.

Of je website nou gebouwd is in Joomla!, Wordpress, WebsiteBaker of Squarespace het werken aan een website valt in de praktijk soms helemaal niet mee. Door schade en schande wordt je langzaam maar zeker wijzer maar ondertussen vind je dat het uitzoekwerk veel te veel tijd kost. En als dan ook nog blijkt dat je website niet goed gevonden wordt …
Dat kan beter! Speciaal voor jou heb ik twee workshops ontwikkeld;

Effectief werken aan je website

Effectief werken in je website zonder frustratieIn de workshop 'Effectief werken aan je website' werk je in een kleine groep onder begeleiding van Moon je website bij. We nemen de meest voorkomende basishandelingen tijdens het updaten door. Alle vragen die je hebt over het werken aan je website komen aan bod. Deze workshop bestaat uit één bijeenkomst van 2,5 uur.
> Effectief werken aan je website

Zelf je website optimaliseren voor zoekmachines

workshop 2sessies-petrolWil je hoger scoren in de zoekresultaten van Google? Dan is de workshop Zelf je website optimaliseren voor zoekmachines een uitkomst. In deze workshop van 2,5 uur krijg je een korte theoretische uitleg, begeleiding bij het bepalen van de juiste zoektermen en alle weetjes om de opgedane kennis meteen in de praktijk te brengen.
> Zelf je website optimaliseren voor zoekmachines